Робот ригидна флеx ПЦБ

Робот ригидна флеx ПЦБ

Врста: Робот ригидна флеx ПЦБРигид ПЦБ дебљина: 1.6 ммФлеxибле ПЦБ дебљина: 0.125 ммЦоппер дебљина: спољни слој 35ум флексибилни део 25умЛаyер гроф: 6Солдер маску боја: ГреенЦоверлаy боја: YеллоwЛегенд цо

Chat Now